Livet är inte alltid lätt att leva

Posted in Uncategorized | No Comments »
Nu har det gått en ganska lång tid utan att mängden mail har ökat kring de olika tjänster vi erbjuder. Hade haft förhoppningen om att marknaden skulle ge med sig i och med att Riksbanken har sänkt reporäntorna och gett alla läkare möjlighet till nya licenser i de europeiska länderna. PPR-injektioner och andra behandlingar mot artroser har i de nordiska länderna ökat kraftigt och kommer vid årsskiftet ha tagit stora marknadsandelar. Jag har förstått att David skördat sitt nya offer Karin och att universum hade försökt skydda henne genom att ha henne hos er… David är dessvärre ett monster som inte går att stoppa. Karin mår bra nu i alla fall om än hon är precis som jag sårad, slagen och satt i skuld. Hon vill er bara väldigt trött. Hör gärna av er till henne och prata lite.

Kommer till Stockholm vecka 28 om du vill ses? Vi tappade visst tråden och tempot. Det har varit både upp och ner häri Stockholm. Hur har du det själv nu? Har ni redan haft förhandling med David? Jag vet att åklagaren i Stockholm söker honom men vet inte status då jag inte pratat med henne på ett par veckor.
De skönhetsbehandlingar som utförs i Sverige vid seriösa kliniker är ofta av mycket god kvalitet och ansvariga läkare är oftast mycket välutbildade. Men det finns tyvärr en del andra mindre seriösa läkare (se lista socialstyrelsen) och kliniker på marknaden. Att som patient kontakta en klinik som sedan inte vill svara på frågor om vilka preparat de erbjuder eller hur de tänker att bedöva mig under ingreppet är svårt att förstå. Men det finns avarter av allting på marknaden.

Comments are closed.